home  |  about us  |  doneren  |  contact

deze site gebruikt cookies e.d.

als de browsersettings niet worden aangepast worden deze geaccepteerd

OK

Adopteer een professor: Zo werkt het!

The Peas Foundation heeft zich verplicht om gedurende 5 jaar 100.000€ bij te dragen aan onderzoek voor de ontwikkeling van 100% plantaardige vleesvervangers, die de bite en structuur hebben van vlees. Wanneer 5.000 mensen besluiten mee te doen voor een bedrag van tenminste 20,= per jaar, steunen ze The Peas Foundation om dit gezamenlijk mogelijk te maken. We zijn al van start gegaan met prof. Remko Boom die dit werk tijdelijk op zich neemt. Ook zijn er al 5 onderzoekers aan het werk inmiddels. Aanvullende bijdragen komen uit overheidsbronnen.

Met uw bijdrage financiert The Peas Foundation onderzoek naar nieuwe plantaardige vleesvervangers dat daaruit voortvloeit. Patenten die voortvloeien uit het onderzoek worden eigendom van The Peas Foundation, die de verworven kennis aan marktpartijen ter beschikking stelt om te bevorderen dat er snel nieuwe en betere vleesvervangers op de markt kunnen komen.

De inkomsten van The Peas Foundation uit de patenten, zullen geheel besteed worden aan het bevorderen van de productie en consumptie van plantaardig voedsel en het geven van voorlichting over de mogelijkheden van plantaardige alternatieven voor vlees.

Adoptanten krijgen een jaarlijkse uitnodiging om in direct contact met de professor op de hoogte gesteld te worden van de vorderingen van het onderzoek en ontwikkelingen in de wetenschap. Ook worden ze regelmatig via een online-nieuwsbrief geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen van het onderzoek en over nieuwe alternatieven voor dierlijke eiwitten in het voedingspakket.

Als adoptant van de Professor draagt u actief bij aan de totstandkoming van een meer plantaardige wereld.

Doneer vandaag nog online, uw bijdrage van 20,= of meer is meer dan welkom!

5plaatjes.PNG